SKIFTLEDARE // MEDARBETARE // EXTRA MEDARBETARE // HOLYGREENS // KISTA

Stockholm
Ansök senast 2019-08-01

På Holy Greens arbetar vi sedan 2013 med att göra Sverige hälsosammare och gladare. Vill du vara med i vår gemenskap? Vi växer så det knakar och söker nu skiftledare till våra restauranger i Stockholm!

Har du erfarenhet av restaurang, snabbmatskedja, storkök eller är du bara sugen på ett serviceyrke i högt tempo med härlig teamkänsla? Vi vill att du är lika strukturerad, kvalitetsmedveten och hjälpsam som dina kommande kollegor och har du någon form av restaurangutbildning är det meriterande. Och så en påminnelse om tempot - våra sallader och juicer är populära så det blir stundtals lite hektiskt i köket.


OM ROLLEN

RESTAURANGMEDARBETARE

Tjänsten innebär både köksarbete och försäljning/service. Alla våra ingredienser förädlas från grunden - vi hackar, skalar, väger, mixar, ångar och kokar i ett högt tempo! Ute i restaurangen tar Du hand om våra kunder som uppskattar en snabb hantering och ett trevligt bemötande. I rollen ingår även städ, disk, upplockning och påfyllning av varor. 

SKIFTLEDARE

I rollen som skiftledare fungerar du som operativ ledare under dina skift, och tillsammans med restaurangchef / biträdande bär du ansvaret för såväl operativt arbete, kostnadskontroll, implementera rutiner, introducera nya kollegor samt serva våra fantastiska gäster. Du har god erfarenhet av att arbeta i restaurangbranschen och är en naturlig ledare som älskar att bygga en positiv anda och peppa dina kollegor till att alltid göra det bästa av varje arbetsdag.


OM DIG

RESTAURANGMEDARBETARE

Som medarbetare och som extra personal så ser vi gärna att du har ett inre driv och en nyfiken personlighet samt att du aktivt söker ny kunskap. I rollen som medarbetare så är ditt främsta fokus att ta hand om våra kunder och erbjuda dem en fantastisk service. Att du är flexibel, öppen och social tror vi är vinnande egenskaper för att trivas i rollen som medarbetare.

Då vårat mål framöver är att sudda ut gränserna mellan våra enheter så kan du som är driven få en rolig och varierad vardag där du kommer att få möjligheten att få jobba på våra olika enheter runt om i Stockholm. Du får då möjligheten att se hur flödet ser ut på våra snart 5 Stockholms enheter!

SKIFTLEDARE

För att vara framgångsrik i rollen som skiftledare tror vi att du är strukturerad, ansvarstagande, flexibel och lösningsinriktad. Du kommer även få vara ansvarig för att lägga beställningar utifrån budget och prognos så ett intresse för siffror och administration är meriterande men ej ett krav. Vi ser gärna att du är en energisk och morgonpigg person som brinner för service och kundkontakt.


Var vänlig och specifiera vilken roll du söker för och hur mycket du vill arbeta i ditt personliga brev!


DÄRFÖR HOLY GREENS?

Vi är ett ungt, expansivt hälsoföretag som erbjuder stora utvecklingsmöjligheter för dig som är engagerad. Här blir du en del av vår stora familj där vi har kul på jobbet och värderar gemenskap och sammanhållning högt. Hos oss är ingen dag den andra lik och trots ett stundtals högt tempo så finns det alltid tid för skratt!

Vår bransch erbjuder ett mångsidigt och utvecklande arbetsklimat för dig som är lösningsorienterad och snabb i fötterna. Särskiljande för just oss är din möjlighet att påverka ett större sammanhang - framväxten av hälsosam snabbmat.

#grönkärlek


ÖVRIG INFORMATION

Anställningsgrad: Heltid, Deltid samt Vid behov.

Plats: Stockholm, Kista Jan stenbecks torg 19.

Lön: timlön - vi är anslutna till Visita och följer kollektivavtal

Förmåner: tjänstepension, friskvårdsbidrag, personallunch, sociala aktiviteter, trevligaste kollegorna…


FÖLJ OSS

www.facebook.com/holygreens 

www.instagram.com/holygreens 

www.holygreens.se 

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

SKIFTLEDARE // MEDARBETARE // EXTRA MEDARBETARE // HOLYGREENS // KISTA
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
010
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %