DISTRIKTSCHEF SYD // HOLY GREENS // SKÅNE

Malmö

På Holy Greens arbetar vi sedan 2013 med att göra Sverige lite hälsosammare och gladare. Vill du vara med i vår gemenskap? Vi växer så det knakar och söker just nu en vikarierande Distriktschef till vår verksamhet i syd!


Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av rollen som Restaurangchef/Distriktschef. Önskvärt är erfarenhet från restaurang-, café- eller snabbmatsverksamhet. Du är en naturlig ledare som älskar att få andra att utvecklas. Genom ditt coachande ledarskap får du våra restaurangchefer i södra Sverige att växa och nå nya höjder. Du arbetar proaktivt och har förmågan att entusiasmera och inspirera teamen till att alltid göra det bästa av varje arbetsdag. Du är lösningsorienterad som person och antar gärna stora som små utmaningar – alltid med ett leende på läpparna.  


OM ROLLEN

Som Distriktschef har du övergripande ansvar för regionens befintliga och tillkommande enheter sett till deras välmående, funktion och utveckling. Du följer upp på den dagliga driften genom att löpande besöka varje enhet, samt genom att hålla en god och tät kontakt med respektive verksamhets Restaurangchef. Regionen (Malmö, Helsingborg och Göteborg) har idag sju enheter och kommer under 2020 att öppna fler. 


Du ser till att varje enskild enhet månatligen når sina uppsatta mål och uppfyller samtliga krav i enlighet med givna direktiv, budget, rådande avtal och lagar. Du utgör en stödfunktion för dina Restaurangchefer och är den primära kontakten mellan ledningen och driftsverksamheten. Du rapporterar till Operativa Chef och kan utgå ifrån Malmö alternativt Helsingborg.


Du är delaktig vid nyöppningar och ansvarig för rekrytering och introduktion av nya Restaurangchefer, samt ytterst ansvarig för säkerställandet av produktkvalitet, bemanning och det operativa flödet under öppningsfas av nya enheter i regionen.


OM DIG

För att bli framgångsrik i rollen som distriktschef söker vi dig som kan leda och inspirera ledare med olika förutsättningar, skapa förändring och utveckling genom ett resultatfokuserat ledarskap i linje med Holy Greens övergripande mål. Din ledarstil är drivande och entusiasmerande, och passar väl för att leda i förändring/tillväxt. Du har en förmåga att skapa förtroende och leder med tillit och ett coachande förhållningssätt. Utöver detta är du är strukturerad, kvalitetsmedveten, ekonomiskt sinnad och noga med detaljerna.


DÄRFÖR HOLY GREENS!

Vi är ett ungt, expansivt hälsoföretag som erbjuder stora utvecklingsmöjligheter för dig som är engagerad och har rätt attityd/inställning. Här blir du en del av vår stora familj där vi har kul på jobbet och värderar gemenskap och sammanhållning högt. Hos oss är ingen dag den andra lik och trots ett stundtals högt tempo så finns det alltid tid för skratt!

Vår bransch erbjuder ett mångsidigt och utvecklande arbetsklimat för dig som är lösningsorienterad, engagerad och snabb i fötterna. Särskiljande för just oss är din möjlighet att påverka ett större sammanhang - framväxten av hälsosam snabbmat.

#grönkärlek


ÖVRIG INFORMATION

Tillträde: November - föräldravikariat om ca 13 månader

Anställningsgrad: Heltid

Lön: Fast månadslön 

Förmåner: Tjänstepension (kollektivavtal), friskvårdsbidrag, personalsociala aktiviteter, bästa kollegorna...


FÖLJ OSS

www.facebook.com/holygreens

www.instagram.com/holygreens

www.holygreens.se

Kontaktperson

Arash Sabet

arash@holygreens.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

DISTRIKTSCHEF SYD // HOLY GREENS // SKÅNE
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %