SKIFTLEDARE//STOCKHOLM//KUNGSGATAN17

Stockholm
Ansök senast 2019-11-29

På Holy Greens arbetar vi sedan 2013 med att göra Sverige hälsosammare och gladare. Vill du vara med i vår gemenskap? Vi växer så det knakar och söker nu restaurangbiträden till vårat flaggskepp K17 i Stockholm!

Har du erfarenhet av restaurang, snabbmatskedja, storkök eller är du bara sugen på ett serviceyrke i högt tempo med härlig teamkänsla? Vi vill att du är lika strukturerad, kvalitetsmedveten och hjälpsam som dina kommande kollegor och har du någon form av restaurangutbildning är det meriterande. Och så en påminnelse om tempot - våra sallader och juicer är populära så det blir stundtals lite hektiskt i köket.


OM ROLLEN

SKIFTLEDARE

I rollen som skiftledare fungerar du som operativ ledare under dina skift, och tillsammans med restaurangchef bär du ansvaret för såväl operativt arbete, kostnadskontroll, implementera rutiner, introducera nya kollegor samt serva våra fantastiska gäster. Du har god erfarenhet av att arbeta i restaurangbranschen och är en naturlig ledare som älskar att bygga en positiv anda och peppa dina kollegor till att alltid göra det bästa av varje arbetsdag.


OM DIG

SKIFTLEDARE

För att vara framgångsrik i rollen som skiftledare tror vi att du är strukturerad, ansvarstagande, flexibel och lösningsinriktad. Du kommer även få vara ansvarig för att lägga beställningar utifrån budget och prognos så ett intresse för siffror och administration är meriterande men ej ett krav. Vi ser gärna att du är en energisk och morgonpigg person som brinner för service och kundkontakt.


DÄRFÖR HOLY GREENS?

Vi är ett ungt, expansivt hälsoföretag som erbjuder stora utvecklingsmöjligheter för dig som är engagerad. Här blir du en del av vår stora familj där vi har kul på jobbet och värderar gemenskap och sammanhållning högt. Hos oss är ingen dag den andra lik och trots ett stundtals högt tempo så finns det alltid tid för skratt!

Vår bransch erbjuder ett mångsidigt och utvecklande arbetsklimat för dig som är lösningsorienterad och snabb i fötterna. Särskiljande för just oss är din möjlighet att påverka ett större sammanhang - framväxten av hälsosam snabbmat.

#grönkärlek


ÖVRIG INFORMATION

Ansökan sker endast via länk till hemsidan, för övriga frågor angående tjänsten mejla gärna.

Vi går igenom ansökningar och har löpande intervjuer, så skicka in din ansökan omgående för att inte gå miste om denna fantastiska chans att bli en del av vårat team!

Anställningsgrad: Heltid

Plats: Kungsgatan 17

Lön: Timlön - vi är anslutna till Visita och följer kollektivavtal

Förmåner: Tjänstepension, Friskvårdsbidrag, Personallunch, Sociala aktiviteter, Trevliga kollegor...


FÖLJ OSS

www.facebook.com/holygreens 

www.instagram.com/holygreens 

www.holygreens.se 

Kontaktperson

RC Kista

rc.kista@holygreens.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

SKIFTLEDARE//STOCKHOLM//KUNGSGATAN17
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
010
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %