RESTAURANGBITRÄDE//HOLYGREENS//KUNGSGATAN

Stockholm
Ansök senast 2020-02-01

På Holy Greens arbetar vi sedan 2013 med att göra Sverige hälsosammare och gladare. Vill du vara med i vår gemenskap? Vi växer så det knakar och söker nu restaurangbiträden till vårat flaggskepp K17 i Stockholm!

Har du erfarenhet av restaurang, snabbmatskedja, storkök eller är du bara sugen på ett serviceyrke i högt tempo med härlig teamkänsla? Vi vill att du är lika strukturerad, kvalitetsmedveten och hjälpsam som dina kommande kollegor och har du någon form av restaurangutbildning är det meriterande. Och så en påminnelse om tempot - våra sallader och juicer är populära så det blir stundtals lite hektiskt i köket.


OM ROLLEN

RESTAURANGMEDARBETARE

Tjänsten innebär både köksarbete och försäljning/service. Alla våra ingredienser förädlas från grunden - vi hackar, skalar, väger, mixar, ångar och kokar i ett högt tempo tillsammans! Ute i restaurangen så är fokus på våra härliga gäster att bemöta dem med ett leende och en grym service.


OM DIG

RESTAURANGMEDARBETARE

Som restaurangbiträde så ser vi gärna att du har ett inre driv och en nyfiken personlighet samt att du aktivt söker ny kunskap. I rollen som medarbetare så är ditt främsta fokus att ta hand om våra kunder och erbjuda dem en fantastisk service. Att du är flexibel, öppen och social tror vi är vinnande egenskaper för att trivas i rollen som medarbetare.

Då vårat mål framöver är att sudda ut gränserna mellan våra enheter så kan du som är driven få en rolig och varierad vardag där du kommer att få möjligheten att få jobba på våra olika enheter runt om i Stockholm. Du får då möjligheten att se hur flödet ser ut på våra Stockholms enheter! Och för den som har siktet ställt högt så finns det karriärmöjligheter i företaget för den som har vad som krävs!


DÄRFÖR HOLY GREENS?

Vi är ett ungt, expansivt hälsoföretag som erbjuder stora utvecklingsmöjligheter för dig som är engagerad. Här blir du en del av vår stora familj där vi har kul på jobbet och värderar gemenskap och sammanhållning högt. Hos oss är ingen dag den andra lik och trots ett stundtals högt tempo så finns det alltid tid för skratt!

Vår bransch erbjuder ett mångsidigt och utvecklande arbetsklimat för dig som är lösningsorienterad och snabb i fötterna. Särskiljande för just oss är din möjlighet att påverka ett större sammanhang - framväxten av hälsosam snabbmat.

#grönkärlek


ÖVRIG INFORMATION

Ansökan sker endast via länk till hemsidan, för övriga frågor angående tjänsten mejla gärna.

Vi går igenom ansökningar och har löpande intervjuer, så skicka in din ansökan omgående för att inte gå miste om denna fantastiska chans att bli en del av vårat team!

Anställningsgrad: Heltid, Deltid samt Vid behov.

Plats: Kungsgatan 17

Lön: Timlön - vi är anslutna till Visita och följer kollektivavtal

Förmåner: Tjänstepension, Friskvårdsbidrag, Personallunch, Sociala aktiviteter, Trevliga kollegor...


FÖLJ OSS

www.facebook.com/holygreens 

www.instagram.com/holygreens 

www.holygreens.se 

Kontaktperson

RC K17

rc.k17@holygreens.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

RESTAURANGBITRÄDE//HOLYGREENS//KUNGSGATAN
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
010
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %